IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    Anno, mikor a Saitek 3D-t használtam, készitettem mellé egy kis "dobozkát". A doboz tartalmazott 4 potmétert és 4 db nyomógombot. Mint bizonyára többen emlékeznek még, a régi game portos idöszakban ez volt a max, amit tudott kezelni a port. Nos, én egy kibelezett botkormány kábelét használtam fel, a doboz maga pedig egy, müanyag iroszer tartó doboz volt.
    A négy gombot, valamint a 4 potmétert szabadon konfigurálhatjuk. A trimmeket tettem a potikra, a gombokra pedig olyan, kevésbé használt funkciókat ami jó ha kéznél van, de annyira nem kell, hogy a Saitek gombjait "áldozzam" erre. igy sikerült elérni, hogy a billentyüzetet tulajdonképp félre is lehetett tenni (rádiós).
    Érdekes volt igy repülni. Mielött megkérdenétek, mi a 4-ik poti, mert csak 3 féle trimm van, nos arra a fékszárnyat tettem. Olyan gombokkal láttam el a potikat, ami iránymutató, igy tapintás utján is tudtam, mennyire van kiengedve például a fékszárny.
    Akinek van kedve barkácsoláshoz, kevés munkával, "felturbozhatja" a kezelöszerveket.
    Természetesen, az Il-2-nek hála, szabadon szárnyalhat a fantázia, mit hova konfigurálunk.