IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Balumann
    Nemigazán értem mi a gondotok a hat switches nézelődéssel. A NewView-el be lehet állítani a fokozatos nézelődést, nézelődés sebességét (gyorsítást is, kezdő és max sebesség, gyorsítás mértéke is!). Így lehet kicsit is arrébb nézni, és nagyon gyorsan akár legjobban hátranézni is.
    Célozni nem kell vele, csak "tájékozódni", tehát nem kell mm-re pontosan bemérni.
    Ami gondot okozhatna az a centerbe visszaállítás, erre be lehet állítani egy gombot szintén a programon belül, akár joy gombra is (ahogy én is tettem, rögtön a hat switch mellettire).
    Eleinte persze meg kell szokni, pl. én eleinte szépen lezuhantam, mert a nézés miatt a joystickot is elmozdítottam, de már megszoktam.