IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    meg az történik, hogy a trackir-es hatalmas előnyben van, a német oldalon repülők mindenhogy hátrányban (a hülye motor mögé besüllyesztett 0 panorámás ülések miatt, szemben a a legtöbb szövi gép nagyságrendekkel jobb kilátásával).
    Én is mostanában belsőnézetezem, és ezért f4u-c-vel repülök, mert ezt és a p38-at szeretem csak szövi oldalról. Azért f4u-val, mert repülési tulajdonságokban nagyon hasonlít a fókához, és mert a c változaton jókis 20 mm-van a szaros meggymagköpködők helyett, és azért nem fókával, mert az f4u vs fw190 panoráma kábé olyan viszonyban van hogy, hdtv 200cm átmérővel, vs 1 db normál filmkocka nagyítás nélkül :D
    (mert a fóka ülése be van sűllyesztve jól, így lefelé semmit se látni, 2 bazinagy gerenda tartja a kabint, mondjuk az f4u-nál meg egy tetűnagy páncéllemez van hátul, így hátra a fókánál is kevésbé látni, de előre és oldalra 1000x jobban).
    Egyébként hihetetlen hogy ilyen körülmények között olyan eredményeket értek el irl ilyen fókával... sztem a játékban valami el van cseszve az üléspoziciókkal, mert ennyire nem lehet csőlátós egy vadászgép.