IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Visszaolvastam a hozzászólásokat. Én nem találtam fikázós részt ,max volt egy két beírás amit akár gunyorosnak is lehet venni ,bár gyanítom nem annak szánták.Köztük én is.
Én nem tartom jó dolognak ,ha lekönnyített körülmények között tanulnak meg repkedni . Most is van két srác akik csak úgy idetévedtek,megkértek minket hogy tanítgassuk őket. Ők is hiányolnak bizonyos könnyített opciókat,de én aszt mondom nem kell. Ha kitartóak ,pár hét alatt elsajátítanak mindent ami ahhoz kell ,hogy némi eséllyel tudjanak normális servereken repkedni. A leggyakoribb probléma a tájékozódás ,meg a gépek azonosítása. Ezt gyakorolni kell ,nincs mese,de pont ettől szép ,és érdekes ez az egész. Mondtam is nekik ,hogy az előszőr nehéznek,mi több lehetetlennek tünő feladatok sikeres elvégzése,milyen örömöt tud okozni,és biza most ,hogy kitartó munkájuknak köszönhetően pl le bírnak szállni géptörés nélkül, ezt el is ismerték.
Itt mindenkinek aki egy kicsit is tudja használni eme játékot felelőssége vagyon,hogy a kezdő embereknek segítséget nyújtson.
Én azt hiszem mi minden tőlünk telhetőt megteszünk ,hogy segítsünk,és ne az legyen ,hogy a kezdő kollega két perc múlva a sarokba dobja a játékot ,mert nem tud vele mit kezdeni. De ehez két fél kell.
Azzal nem tudok mit kezdeni aki abban leli örömét (itt a FUN serverre értem)hogy a reptéren álló gépemet NÉGYSZER egymás után rommá lövi ,miközben a motort indítom. Erre írtam én ,hogy a tudásom sajnos kevés ide.