IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
GorduinT #17681 Helló mindenkinek
Sziasztok!
Olvasgatom a témával kapcsolatos fórumokat. Köztük ezt is. Most valahogy nem tudtam megáli hogy hozzászóljak!
Dicséretes kezdeményezések a magyar dogszerverek!
Sanyo: ha kialakul a szerver végleges koncepciója úgy gondolom sokan támogatnánk! Igénye, színvonalas dologba szerintem sok magyar beszállna (köztük én is)!
S! a fáradozásért

Frenky:
Ne törődj vele hogy itt lefikázott néhány „nagy ász” akik már szárnyakkal a hátukon születtek, sosem használtak külső nézetet és fél kézzel ütik le az égről a sok spitet, lavórt, stb.
(" akinek nem inge ne vegye magára; de akinek az az felöltözhetne már")
A FUN szerver jó kezdeményezés.
Vannak akik nem szárnyakkal születnek…Kell egy olyan szerver is ami a kezdőknek, fejlődésben lévőknek szól (élvezzék a játékot, legyen benne sikerélmény )
Csak az a sok UFO tönkreteszi. Így nagyon árkád !
Minden kezdő a La-7 3xB20-at vagy a 25lbs Spitet választaná! Hogy csak a légcsavaros UFO-kat említsem. Az ilyen szerveren esélye sincs senkinek egy Emilel vagy egy Hurrikánnal repülnie ! Pláne egy kezdőnek nincs esélye. De ezt a problémát mások már korábban körülírták; megoldást is javasolták!
Személy szerint szeretem a pörgős bobózgatós dog szervereket ( repterek max 3-4 szektorra, légiharc 4000-5000 alatt )! Nem kell félórákat emelkedni, útvonalat repülni kondenz csíkot húzva ( Ez egy dog szerverre számomra unalmas !)
Ami pedig a történész urakat illeti – hogy hány spit repült a balcsi felett – !!! Na hagyjuk ezt a Sz@rt...
IL2-Sturmovik 1946 : Lerche; Go229 stb. Ennyit a történelmi hőségről !
De ami a legfontosabb kit érdekel egy ilyen dog szervernél! Aki ilyet akar : WOE; Spit vs.109; stb.
Olykor szoktam gyakorolgatni a Lobbyn:
Szívesen hostolok a fikázós „verbális ászoknak” (többnyire csak Speed Bar van, ha nem gond) biztosan tudnak mutatni olyat amiből van mit tanulni!
Komolyan …keressetek.
Franky legközelebb vasárnap leszek gép közelben majd csinálok egy map-ot; elküldöm!
Bár szerintem lesz aki megelőz.
Üdv