IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    ez a bajom nekem is az egész il2-vel
    alig találok olyan szobát amiben érdemes repkedni
    a szerverek többsége külső nézetes, eleve nem szeretem, hiába vannak jó mapok, ha mindenki spittel, la7-tel +zeroval repül,a normál szerevereken meg akkora térképek vannak, hogy fél órát repülsz mire találkozol valakivel, ez nekem unalmas, vagy pedig olyan kevesen vannak hogy nem éri meg maradni
    az én kedvencem a cz ah dedicated, régebben szerettem a woe-t is, de most olyan béna ez a gépkiosztás, hogy inkább hanyagolom
    egyszerűen nincs egy normális szoba, ahol kisebb térképek vannak, zárt fülke, egy-két választható géppel
    a múltkor felmentem egy szerverre, raf vs lw, de a raf oldalon csak tempest és mustang III volt
    hát szarrá aláztuk őket az a9-es fókákkal
    ugye ha nincs shitfire már nem is olyan nagyfiúk (sztem a mustangIII az egyik legjobb gép a játékban, a tempi is félelmetes, csak ugye a vérpistik nem szokták meg)ű
    na mindegy