IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    Szerintem arra gondol, hogy Ha Zavarja szegény játékost (mivel a spitból amúgy is gyenge a kilátás előre), akkor gombnyomásra el lehet tüntetni:)
    Az összes többit is, csakhogy a németeknél nincs tükör.

Egyébként arra gondoltam, hogy túl sokat nem várhatnánk a gépek javításától... van lökős vadászunk, de nem adják mert "nem fair". Van lökős bombázó, hogy ne 41-es roncsokkal kelljen már a világverő jugok közé repülni, de nem adják, mert "túl gyors".

A G2-t szintén szívesen kispórolják itt-ott, hiszen "übergép".

Ellenben ha egy spit hússzal lassabban megy mint a Szent Tesztek szerint, még a spitsVs109's-en is nagyon szívesen beteszik a köv. évi verziót, hiszen "úgy reális"!
    Az se számít, hogy ugyanazon Szövetséges Szent Tesztek alapján a Fóka kb úgy emelkedik, mint a Spit.

Szerintem amíg meg nem változtatja valaki a történelmet vagy ilyesmi, addig kb mindegy is, milyen erőviszonyokkal adják ki a játékot - mindig van miért "igazságossá tenni" a szerveren.

Az egyetlen amin érdemben javítani (illetve a lebutításokat kikapcsolni) lehetne az tényleg maga a fizikai (nem csak rep-) modell.