IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
az il2 modolóknak van mégegy megoldás a mod switcheren, és a több il2 vinyón kívül.
Csak vistával megy, de ott lehet symlinkeket használni. Ez végül is a egy fájlra egy link, de nem ilyen lnk fájlként, hanem normálisan úgy látszik mintha ott lenne egy fájl, közben lehet csak egy link a másikra.
úgy lehet ilyen linkeket csinálni fájlra, hogy parancssor: mklink ahova akarod a fájlt+fájlnév.kit az erdeti fájl
nekem így volt: mklink f:\gamez\il2fake\fb_3do.sfs f:\gamez\il2\fb3do.sfs és így tovább, sajnos egyenként, de ezekből a nagy fájlokból nincs sok
könyvtáraknál is működik, csak ott az mklink után kell egy /d kapcsoló is, és persze a fájlevet le kell hagyni, mert ez könyvtár.
így: mklink /d f:\gamez\il2fake f:\gamez\il2fake\bin
Én így csináltam meg. Az összes sfs-t a files.sfs kivételével csak linkeltem a csatorna modos il2-be, meg bin, intros, lib, ngen, samples, training könytárakat is, mert ezek megegyeznének mind2ben.
Így az eredmény, 6 giga helyett 2,88 gigás csatorna modos il2, amit mappatömörítéssel 1,88 gigára szorítottam le.