IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bögyörő
    Sziasztok, én főleg FS2004-el repülök, egyszer próbáltam az IL-2 Sturmovik 1946-ot és tetszett, de sokmindent hiányoltam belőle, például a valósághü indítást, az FS-ben megszoktam hogy mindent én kell bekapcsoljak, beálítsak, ezt nagyon hiányoltam az IL-2-ből, de mindig is érdekeltek a második világháborús gépek, és most gondolkozok hogy megint felkéne tegyem az IL-2-őt. A fórumba azért irtam hogy megkérdezzem hogy jelent-e meg valami kiegészítő ami valósághűbbé teszi a szimulátort? Olyanokra gondolok mint a fentebb említett valósághű inditás, vagy klikkelhető pilótafülke, stb. Nem kisértem figyelemmel a fórumot, és mivel nincs saját netem ezért kissé nehéz is lenne visszaolvasnom több száz hozzászólást, egyszóval arra lennék kíváncsi hogy mijen kiegészítők frissítések jelentek meg, vagy esetleg van-e más, jobb, valósághűbb világháborús repülőszimulátor? A válaszokat előre is köszönöm.