IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #17000 Meggyőződésem, hogy vannak ilyen nem túl gyakran kibukó hibák a programban. Amióta meg modolni lehet, fokozottan x-aktás az egész.
Nekem volt olyan, hogy nalyib kollégával reppentünk, ott ovlt előttem, közben megpillonatottam belőle még egy példányt a reptéren álldogálni ;). Körberepültem, még a tracken is látszik, azt hiszem ő maga is látta a másik gépet. :)
Nekem rendszeresen előfordul, hogy olyan helyeken hallom gépek hangját, ahol senki nincs, forgolódok körbe körbe, mint egy hülye, de nincs ott senki. Mintha a lelőtt gépeket nem mindig "takarítaná ki" megfelelően a program, azok poltergeistként továbbra is ott kolbászolnak az éterben, amikor a valódi játékos lő, a klónok is hangot adnak, stb...