IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #16911 Én elég sokat szintbombáztam (igaz a 3-4 ezret szerettem), de felejtősnek más okokból nevezném.
A célpontot megtalálni néha tényleg kb. "huszadik érzék" kell (szerverbeállítás kérdése, láttam már sok-sok km-ről is a kis pontokat, máskor meg elrepültem FELETTÜK, láttam a célzóban ahogy lőnek, csak azt nem, hogy kik...)
A vetéshez lvl-stabot használtam (minden elismerésem annak aki trimmel is betalál, szerintem ebben a játékban képtelenség bármit is kitrimmelni), mert amúgy sincs kedvem két ember munkáját egyszerre csinálni (pilóta+bombatiszt).
A magasság/sebesség borzalmasnagy kamu, rájöttem hogy (4.08-ban legalábbis) elég, ha a kereszt együtt mozog a céllal, mert egyébként a JÓ adatokkal valamiért mindig elcsúszik... a bombák meg ijesztően pontosan hullanak ha jól csinálod (sztem itt a Heinkel jobbat dob, mint egy mai lézervezérlésű..), de a magányos bombázás ugyanúgy "valósághűtlen", szóval jobb is:)