IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Te ez igy igen nagy hulyeseg! Mar mar azt erzem, hogy az AI-hez kellene igazodni...
    Velemenyem szerint nem! Arrol van szo, hogy le lehet loni, es pont azert konnyu mert kiszamithato (igen tudom, foldkozelben parazik ...de tudok mutatni human-t is aki parazott mikor en foldkozelben "fuvet nyirtam" ...persz ez egy taktika..vannak mas taktikak is, amirol pl a nemet gepekkel repulo egyenek jobban tudnak nyilatkozni. De mint mondottam ez AI ellen semmit sem er/nics ertelme/ minek? kiszamithato! ezeknek online van csak igazan ertelme.), es szinte soha sem okoz meglepetest (nagyon ritkan..pl mikor elkezd harc nelkul menekulni...nem is tudom Oleg-ek mit csinaltak az utobbi patch-ekben! Lehet beleporgramoztak felelmet az AI-ba? :D).

(Hat talan nehezebb leloni egy vizszintesen repulo gepet mogulle, mint egy forduloban vagy epp fordulozasban levo gepet...en jobban szeretem ha a sorozatom tudom "ultetni"..mint amikor sniperkedni kell, es egy zsebkendonyi teruletet kell celbavenni ;))