IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101 Lecso
    Ok.
    Én az FB 2.01 ről beszéltem. A sima FB sokban különbözik, de arra már nem emlékszem. Lehet hogy neked van igazad Dns5000. Összehasonlítást nem csináltam, a VEF jelenlegi típusairól beszélek. G2, G6, A5.
    Mellesleg megjegyzem, hogy minden gép veszélyes tud lenni, ha megfelelően használják.
    A probléma az, hogy sokan minden gépet ugyanúgy repülnek, holott a játék lényege és nagy előnye, hogy minden gép más és más harcmodort kíván. Teljesen más hozzállással ülünk be a fókába, mint a messzerbe. Én speciel nem repültem sokat az orosz gépeket, de van köztük sok jó gép. A La5 és La5F speciel egy nagy szar. :)) Az FN-t is simán megveri a bármelyik metanolos messzer, és az A5 is. Hangsúlyozom, a lényeg a stíluson van, nem a paramétereken. Ha elkezded nézegetni a sebesség, meg emelkedés adatokat, el fogsz bennük veszni. Miért emelkednél egy fókával körbe-körbe, mikor nem tud? Miért ne harcolnál szintben, mikor sokkal gyorsabb? Az energia nem csak magasság! A sebesség ugyanakkora előny, ha nem nagyobb, mint a magasságfölény.
    Csinálok online trekket, megígérem. AI ellen van pár, de azokon te is elmosolyodnál. Bárki le tud lőni G2-vel 13-14 kobrát vagy 66-os Lagg-ot, aki fegyelmezett, és nem unja meg idő előtt. Szegények ugyanis iszonyú birkák. Mindegy.
    Addig javaslom nézz el a pumaszállásra, sok jó anyagot találsz a harcászat menüben.