IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vlala #1672
    Na állj!
    Szerintem ugyanazzal a játékkal, de nem ugyanazon a nehézségi szinten játszotok. Én próbáltam így is, úgy is, minden fizika kikapcsolásával a rendszer tényleg csak annyit vesz figyelembe, hogy milyen erős a motor, mennyi a kormányfelület a fordulózáshoz és milyen fegyverek vannak rajta. Az emberke csak húzogatja a joyt, nyomogatja rajta a gombot, és örül, hogy már megint előléptették, mert lyukas tankkal szétlőtt húsz gépet, és utána hazament. Kezdetnek nem rossz, de nem ettől IL2 az IL2.
    Realistic difficultyn már tényleg minden számÍt,a pilóta fejmozgása miatt mászkál a célkereszt, a fegyverek (főleg a nagyok) visszarúgnak, az áramlatok megdolgoztatják a pilótát, túl nagy g-effekteknél a pilóta mozgásképtelen lesz, és a sérült gépek tényleg "szárnyaszegett madárként" viselkednek a lewvegőben. És még nem is beszéltem a kamerakezelésről (láttam már olyat, aki kívülről vezeti a repcsit - szánalmas) és a leszállás körüli mizériákról, nálam majd' két hétig tartott, amíg megtanultam letenni egy masinát.
    Az Il2 egy SZIMULÁTOR, amely - hogy ne legyen rétegjáték - tartalmaz egy "rehabos" módot is a kezdő pilóták részére. De nem kell itt leragadni, könyörgöm!
    Bocsi a hosszúságért, de az utolsó két hozzászólást tekintve ez nem is olyan sok...