IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    fw-vel így szoktam, me-262-vel meg egyszerűen nem kanyarodok utána, hanem ha látom hogy nehezen tudnám követni (sebesség elvesztésével), akkor inkább meredeken emelkedve otthagyom, és a csúcson ahol nincs veszteni valóm, a megfelelő irányba fordulok majd rázuhanok.

Egyébként én is ilyen könnyen lelőhető frag lennék fókában, mert egyszerűen nem bírom rendesen használni a hat switchet, én csak fejforgatással tudnék normálisan nézelődni, de a trackir hát az meg nem olcsó. Bár 262-essel nehezen lehet leszedni, mert 5k+ méteren általában 750-850 körüli sebességgel cikázok amit nem igazán lehet követni :D de legtöbbször nem látom az ellenséget, még ha ott is van a közelben.