IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nézd ,én nem vagyok egy hú de mekkora szoba pilcsi:) de pl tegnap leesés nélkül kb 25 gépet lőttem. Mind A6 -al. Volt ott spit ,tempest,p51,létra,stb. A legtöbb azt se tudta honnan jövök,volt olyan ,hogy alatta voltam jó messze oldalt,és nyugodtan mögé tudtam osonni.
Volt amelyikkel kisebb dog kerekedett,de pl a Mustangot ha rá birod venni ,hogy eldobja a sebességét akkor könnyen megfogható.
A legszebb az volt amikor is menekülőre fogván a nyomomba eredt egy P51.
Szépen utol is ért ,az utolsó pillanatban fék be:) egy palást oszt a kollega már előttem is volt. Egyet lőttem és már ment is le. Mondjuk az szerencsés egy durrantás volt,a srác mondta is a magáét de azért mosolygott ő is. Szóval a humán pilóta az jobb is sok esetben mint az ai meg rosszabb is. Most az imént történt velem ,hogy repkedek nyugodtan (elbambulva) oszt egyszer csak pattog a sok golobis a gépemen.
Most se tudom honnan:D Ugrottam is.
Még egy tanács a Fókához. Ha élesen kanyarodik elötted az enemi,ne húzd nagyon utána ,hanem finoman a sebességet meghagyva. A kör végén ott leszel lő helyzetbe. De ezt csak egyszer lehet eljátszani ,mert mint tudjuk Oleg FW je hamar eldobja mindennemű sebességét:)