IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #16559 "BoB 2:Wings of Victory"
Hát nem tudom. Háromszor futottam már neki a játéknak, de mindig elment a kedvem tőle különféle okokból. Kezdve a béna hangokkal (ugyanaz az effekt megy le amikor egy másik géphez közel repülsz, függetlenül attól, hogyan milyen iránybó és sebességgel közelíted meg). A menüje ha lehet még az IL-2nél is primitívebb, logikátlan, (pl. képtelen voltam a menüt 60Hz-nél jobb frekin működtetni). A grafikájáról ne is beszéljünk (kezdve a tájjal, ami gyengébb mint az FS200x-ben). A repülés- és sérülésmodell-t csak érintőlegesen sikerült megismerni, de nem tetszett. Nem azért, mert elsőre nehezebb, vagy más, mint az IL-2-ben, de az összkép... Meg hát az alig tucatnyi repülhető gép (tudom, nem öleli át az egész háborút, de akkor is).
Mindazonáltal értékelem, ha neked tetszik, sokan szeretik.