IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #15703 Azonos energiaviszonyok mellet, hasonló képességű pilótákkal a Shitnek nagyobb esélye van közeli légiharcban, mint bármelyik németnek. (Aktuális verzióban) Legalábbis én a saját tapasztalataim alapján így gondolom. Természetesen 1:1 felállásban.
Én is mentem Shittel, komolyan mondom, olyan nevetségesen gyorsan egy-egy Fóka mögé kerültem, hogy nem volt szívem lelőni...
A G2-es csak jobb pilótával egyenrangú ellenfele a Shiteknek, egyedül az erőből emelkedés jobb észrevehetően a Messzer esetében. (Shit VIII-tól)
A Tempest alacsony magasságú mutatói (gyorsulás, sebesség, fordulékonyság) jobbak az Anton9-nél is. Az orsózási szögsebessége viszont rosszabb.
Mazsola - nem mazsola... én a mai napig vétek mazsola-hibákat, de gyakran 5 perccel később "vérprofi" megoldással javítok.(Vagy nem...)
Egyébként az egyik gyorsgombra a chatben rákonfiguráltam a "Shitfire: official cheat for girls and gays" dumát, ha nagyon nagy arca lenne a shites társadalomnak...
Akiket valóban tisztelek, azok a P38, P47 (német oldalon: Antonok, Me110)pilóták, ezekkel a gépekkel aki jól repül, az mindennel jól repül...
Aki olvasgatta a WarClouds fórum "Planeset" topikját, az tudja, hogy Raven javasolta az F4-es Messzer "szolgálatba állítását", de nem valósult meg (vajon miért?)
Hogy milyen lenne, ha a szövi gépek Blenheimként viselkednének? Akkor a vörcsi fórumok lennének tele ugyanezzel a dumával... :)