IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #15700 "A fókáról meg az az álláspontom, hogy csak akkor tudtak lelőni benne, ha nem figyelek oda és félreértékelem a helyzetet. Ha zűrös a szituáció, nagyon könnyű eliszkolni vele. Baromi jó gyorsulás, érzékeny kormányok, ez megment ha észnél vagyok. Számtalanszor vitt haza ez a gép több tucat találat után, spitekkel a fenekemben."
Minden tekintetben egyet értek veled.
"Szoktam szövi gépeket is repülni, Spit9-et is, színvonalas ellenfelek ellen nagyon is nehéz túlélni. A húzom-tiszta-rőből taktika nem célravezető, előbb utóbb elkopik az energia és kész. A spit menekülésre pedig nem az igazi az a helyzet, főleg egy 190-es ellen."
Régebben én is kipróbáltam párszor, de hamar elment tőle a kedvem. DE NEM a kudarcok miatt, ellenkezőleg, a gyors sikerek miatt nem tudott lekötni. A Spitet egy jó gépnek tartom, aminek a legtöbb változata eléggé túlszárnyalja a G2 teljesítményét. Épp ezért utálom amikor a sok Spit-huszár azonnal rinyál és cheat-et ordít, ha nem jön be az elképzelése a G2-mel szemben. Szóval nekem nem a Spittel hanem annak felhasználó körével vannak bajaim.
Egy szó mint száz, az amúgy is sok előnnyel rendelkező Spitből egy kis ésszel még nagyobb pusztító gépet lehet faragni. Csakhogy ehhez kicsit gondolkodni kell, sok türelem és kitartás kell, ami a Spit társadalomra valjuk meg, annyira nem jellemző, de tudjuk miért nem. Mert nincs rákényszerítve!
Amúgy egy olyan helyen mint a WC, tényleg nem egy életbiztosítás Spittel menni