IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #15690 "igenis elég kiegyenlített a paletta. "
Én is így érzem.
Szoktam szövi gépeket is repülni, Spit9-et is, színvonalas ellenfelek ellen nagyon is nehéz túlélni. A húzom-tiszta-rőből taktika nem célravezető, előbb utóbb elkopik az energia és kész. A spit menekülésre pedig nem az igazi az a helyzet, főleg egy 190-es ellen. A war-clouds-on nagyon keménny Luftwaffe csapat is össze szokott gyűlni, akik ellen nem szívesen repülök, akármilyen gépről legyen szó.
A fókáról meg az az álláspontom, hogy csak akkor tudtak lelőni benne, ha nem figyelek oda és félreértékelem a helyzetet. Ha zűrös a szituáció, nagyon könnyű eliszkolni vele. Baromi jó gyorsulás, érzékeny kormányok, ez megment ha észnél vagyok. Számtalanszor vitt haza ez a gép több tucat találat után, spitekkel a fenekemben.