IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    "Egy trabantal lemenni balatronra jó mert hangulata van és élvezed az utat, ugyanez egy ferrari-val azért jó mert brutális az erő és gyorsan ott vagy. :)"

Erre van egy példám de nem ennyire drasztikus.

Életem első kiküldetésére (Svájc) kaptam egy S80 D5-ös Volvót hogy azzal menjek fel Ferihegyre. Nekem otthon egy Peugeot 309-m van. Szóval amikor megláttam a bérautót, azt hittem hogy kandikamera, de amikor tudatosult hogy ez a való világ, akkor meg nemtudtam hovaverjem a seggem.

Nem szaporítom tovább. Mire felértem Pestre, hálát adtam az égnek, mert a Volvo tempomatja és automata sebváltója a full manuális Peugeot-om után, ahol még az utat is érzem a fenekem alatt, olyan ingerszegény volt számomra, hogy folyton attól féltem, hogy bealszom.

Talán bennem van a hiba, de ez van.