IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    Enyéim se, bár törni nem szoktam, túlfutni se nagyon. Utoljára összetörtem egy fókát mert összevissza pattogtam vele, persze egy szép nagy lyuk volt a szárnyán, meg egy 109-est, mert az enemy felett paff egy légvédelmi találat és áll a motor, és persze elvitorláztam az ellenségtől, de egy emelkedő hegyoldalra szálltam le :D de pukkanni sohasem szoktam, csak leválasztok egy két fölösleges elemet a gépről :) Régebben online olyanokat csináltam, hogy 109-essel füstölgő, csicsergő motorral, hiányzó bal csűrő és magassági kormánnyal szálltam le. 262-essel meg fél hajtóművel szálltam le nemrég, ködben megint csak a légvédelemnek köszönhetően, aztán utána thunderstormban (éljen a küldetésgenerátor) nem tudtam eldönteni melyik volt a rosszabb, de vicces volt amikor 5 másodpercig a szél miatt, bal hátsó fútóművön balettoztam. Egyébként sztem még mindig túlságosan pattogósak a gépek.