IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #14608 "Most néztem, p-63-mat megpróbáltam lehagyni 3000m-t tartva 262-essel... hát egy ideig még közeledett is, aztán csak nagyon lassan kezdett lemaradni"
A 262-essel nagyon kevesen tudnak jól repülni. Én nem. De alkalomadtán ha lehetőséged van online megnézni Wanderfalke kollegát a 262-essel...
"de hát a g2 fegyvereinek fantasztikus tűzgyorsasága miatt 3ból 2szer befigyelt az egyik lövedék 2 méterrel elé megy, a következő meg már 2 méterrel mögé dolog"
Ezt nem egészen értem. Hogyan láttad? Ha jól emlékszem, minden 7. nyomjelzős...
"Ja és lehagyni is megpróbáltam őket, bár nitro meg mw50-nélkül, de 110%-on zárt radiátorral, 10 fokos zuhanásban is közeledtek simán"
Ilyenkor kérdés az, hogy Te mekkora beviteli sebességgel kezded el a manővert, és az ellenfél mennyivel kezdi.
Csodát egyik géptől se várj.
Ettől függetlenül igaz, hogy az AI gépek kicsit nagyobb teljesítménytartalékkal rendelkeznek.