IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    Nem lehet egyiket sem ai-val. Ai gép pedig sohasem esik szét. Most néztem, p-63-mat megpróbáltam lehagyni 3000m-t tartva 262-essel... hát egy ideig még közeledett is, aztán csak nagyon lassan kezdett lemaradni, ami érdekes, mert ha én ültem bele akkor majdnem 100 km/h-val lassabb sebességet értem el vele mint a 262-essel, és úgy az meg lazán lehagyott volna. Az ok hogy az ai olyan mutatványokat csinál a gépekkel ami lehetetlen (múltkor néztem egy b29-el olyan mutatványt csinált, hogy egy fóka bedugózott volna tőle :DDD), de az gáz hogy nemhogy a fizikai törvényeket, de még az elérhető max sebességét se tartja be.

Viszont úgy hirtelen felindulásból benyomtam egy dogfightot ki-84b-vel, egy ace f6f-5 ellen. Ott többször bejátszottam a majdnem mögém áll, de szépen le az orrt ,és egyenesbe lehagyni, majd visszabukfenc és már nem tud követni dolgot, kerülgettük egymást, egyszer egyszer eltaláltuk 1mást 1két lövedékkel, majd valahogy szembe sikerült helyeszkednem vele, úgy hogy a ő még nem tudott nembefordulni velem, és szemből nagyon picit oltalról kapott egyet a motorba, a vizszintes vezérsíkba és a pilótába, aztán elkezdett meneülni, de lelőttem.
    És ez valahogy normálisan mozgott látszott amikor átesik, nem tud elég szűken kanyarodni. Ugyanígy van szinte az összes gépnél. Van amelyiket le lehet hagyni, van amelyiket meg lekanyarodni. De az ai p-39 látszólag mindennél mindenben jobb. Tegnap karrier módban is összeakadtam 4db q-10-es ace-val miközben egy g2-ssel voltam (persze igazságos módon 8 messzer volt még rajtam kívül, de a 12 p39-ből 4 rögtön rámfordult) ezt a 4-et kerülgettem vagy 10 percig, egyszer se tudtak eltalálni, de énse nagyon őket mert nem tudtam igazán mögéjük kerülni (főleg mert ha sikerült volna, a másik pár meg szendvicsbe rakott volna), csak oldalról tudtam volna megsorozni őket, ilyen rázkódós fordulókba, de hát a g2 fegyvereinek fantasztikus tűzgyorsasága miatt 3ból 2szer befigyelt az egyik lövedék 2 méterrel elé megy, a következő meg már 2 méterrel mögé dolog. A maradék egynél előttem az egyik motorját, egyet meg becsalogattam az erdőbe :DDD, a többit meg szétlövettem a légvédelemmel. Ja és lehagyni is megpróbáltam őket, bár nitro meg mw50-nélkül, de 110%-on zárt radiátorral, 10 fokos zuhanásban is közeledtek simán, pedig p39d-vel karrier módban egy g4m sem olyan húde könnyen értem utól.