IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #13932 Kedves Valka!
Elöljáróban: nem vagyok kiemelkedően jó pilóta. Soha nem állítottam.
De "kissé" pökhendi vagy, ha ilyet mondasz:
"ha richthofen valaha is lőtt hellcattel zerot, az valszeg úgy történt, hogy jó nagy fölénnyel kezdte a harcot, vagy nem 1vs1 volt a szitu, vagy nagyon amatőr valaki volt az ellenfél."
Számomra ez csak azt mutatja meg, hogy nem vagy túl tapasztalt játékos, és ha egy AI zerot nem tudsz legyőzni, akkor inkább gyakorolj.
Ugyan szinte soha nem játszom a pacific hadszíntéren, és nincs túl nagy rutinom az említett gépekkel, de hidd el párszor harcoltam velük, és lőttem már Zérót is.
Egy ace AI Zerót Hellcat-tel lenyomni még Disatvantage-ből sem kihívás szerintem. Szívesen csinálok neked egy QMB tracket, ha szeretnéd látni hogyan lehetséges ez a már-már mesébe illően bonyolult feladat.
És ha elfogadsz egy építő jellegű kritikát: fő a szerénység.