IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Apropó ! A legidősebb Il2-t nyűvő kollega akit ismerek az Flóra .70 fölött van már ,és ami a legszebb 65 évesen szerzett pilóta jogsit. Mondjuk a szimben vannak problémái,sőtt soha nem felejtem el amikor jelentkeztem a ricsibe oszt mentünk dogolni és észrevettem 5k-n egy gépet amit azonnal le is lőttem ,és nagyon boldog voltam,de erre mondták ,hogy ő Flóra és ő csak békésen repked nem illik lelőni:) Na amikor találkoztunk és mondta ,hogy megreptet bennünket hát erősen pislogtunk,de aztán sorsot húztunk és KV felment vele. Barátaim ,élőben tökéletesen csinálta. Olyan vajpuha landolást ritkán lát az ember amit produkált .Nekem őszintén mondom a példaképem,mert a gyerekkori állmát nem adta fel és bármily későn is de megvalósította.
Na de elég az érzelgősségből:) remélem nem untattalak benneteket evvel a kis történettel.