IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #13417 Aha... szóval Te is vén hülye vagy? :)
A statod miatt ne izgulj, vannak rossz napjai is az embernek (meg még rosszabbak is... pl. tegnap...)
Tegnap pl.többször "haltam meg", mint az egész hónapban összesen.
Az első volt a legjobb. Nézem a térképet, 3 repterünk van, egyiken 8, másikon 10, harmadikon 1 gép települt. Akkor irány a harmadik...
Kiválasztom a gépet, "Fly", megjelenik a pilótafülke kb. 0.5mp-re, és pont akkor gurul belém a reptéren levő másik gép. Na, ez betett az aznapi hangulatomnak.
Aztán még kétszer lelőttek emelkedés közben (bazi erős volt a "Nap", semmit sem láttam...)
De legalább lelőttem 7500-8000-ren egy P47-est.
A Shitfire-ökkel meg nehogy leállj alacsonyan fordulózni! Igazából én 6000m alatt rosszul érzem magam, inkább 8000m-en szeretek lenni. Bár a P47-esek miatt nem árt felfelé nézegetni abban a magasságban sem.