IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Igazad van, de....
Mint már írtam a configomban 2 db 7600GT mozgatja a képet. Nos, ekkora felbontásnál bizony már kompromisszumot voltam kénytelen kötni, mert igencsak leterheli a kártyákat. Most mondhatnád, hogy ilyen gyenge gépem van, hogy ilyen "ósdi" szimulátor is megfogja. Azért egy apró számításról nem szabad elfeledkezni:
- 1024x768 felbontásban 786432 pixel kerül megjelenítésre egyidőben
- 1280x1024 felbontásban 1310720 pixel
- 3072x768 felbontásban 2359296 pixel
ha ehez hozzá veszem, hogy ezekből a képekből jó lenne legalább 30 db-t látni másodpercenként, bizony igen csak megizzasztja a gépet.
Szerintem jól érzékelhető, hogy mijen jelentősen megnő az az adatmennyiség, amivel a videokártyáknak megkell birkózniuk. Ehez hozzá jön még a szinmélység, meg az általad hiányolt élsímítás is, ami tudvalevő, hogy jelentős erőforrás igénnyel bír.
Az amit hiányolsz, bizony jó lenne, csak épp a meglévő kártyákkal ezt nem tudom megvalósítani. Ha szeretnéd, hogy szép képeket tegyek fel (élsímitott), lepj meg kettő darab 8800 GT kártyával. Megígérem, hogy onnatól kezdve, csak élsímított képeket teszek fel. Sőt, úgyis fogok repülni :D