IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    OFF tovább:)

Magyarországon minden Banknak 15-20% felett van éves szinten a nyeresége forgalomra vetítve. Nem csak az OTP a magasan nyereséges bár ők hatalmas forral indultak mindenki előtt hisz igazából a cuculizmus alatt nemvolt szinte más lakossági pénzintézet csak az OTP. Aztán meg senki nem váltott. Így nem nehéz legnagyobbá válni:)

Btw: az ügyfelek is hülyék mert lusták és nem mennek át másik bankba. (én is az vagyok mert én sem megyek át másik bankba, bár nem is maceráznék vele, mert annyival nem drágább és rengeteg OTP-s Automata van Szegeden. Ami alegfontosabb egyik a melóhelyemmellett a másik medig a lakásom alatt:) Máséból meg majd hülye leszek pénzt felvenni.:)

Ha több más bankhoz tartozó automata lenne akkor biztos hogy átmennék máshoz.

A hitelhez visszatérve meg igen: csak lakásra érdemes felvenni. az még me is térülhet. esetleg vállalkozónak forgóeszköz vagy beruházási hitelt.