IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #11730 Szóval ott tartunk, hogy gyakorlatilag nem tudsz érdemben nyilatkozni az Oleg Világa témában, de feltétlen szükséges felháborodni, ha előhozzuk:P
Hasonló repülő alatt gyakorlatilag bármilyen II.vh vadászt értettem, ugyanis az a baj ezzel az álomspittel, hogy tényleg egy kezdő-gép, amivel bizonyos - elég szégyenletes - korlátok közt azt csinálhat a kezdő játékos, amit szeretne, és igen gyors sikerélményeket érhet el az amatőr mezőny tetejével bezárólag.
Ilyen pofátlan szintű manipuláció egy komolynak szánt repszimbe egyáltalán nem Való. Ez a gép NEM csak a történelemnek, hanem (túlzás nélkül) a fizika törvényeinek is erősen ellent mond. Tényleg érdemes kipróbálni vele mindent, amiről úgy gondolná az ember, hogy nem működhet. Igaz, egy Extra300 vagy egy Mig-29 a legtöbb trükkjét gond nélkül megcsinálná. Ha nem is mindet..
Olyan vörös oldali problémákra gondoltam, amik a repüléssel, sérüléssel kapcsolatosak; nincs az a kék oldali könnyítés, ami ne lenne meg pirosaknál - fordítva ez nem áll.
A .50 pontossága, háát láttam már P-47 guncam felvételeket (ráadásul földre lövöldözött), és az első benyomásom az volt a játékhoz képest, hogy mennyire összevissza mennek azok a golyók.
Szerintem is el van nagyolva a fegyverzet, pl úgy tudom nem illene sok gés fordulókban gond nélkül működniük. Viszont ha ezt megcsinálnák, a kezdőknek megint csak befellegzett..a PF óta valahogy végképp csak a kezdők számítanak.
Bombázóban minden lövész döglassú, már arra sem jók, hogy gyorsan megmutassák hol az ellen.. a tornyosok talán csak egérrel lassabbak a többinél. A mesterlövészeket támogatnám (bár megint csak az volt a baj, hogy minden helyzetben ugyanolyan jól lőttek) mert aki nem tud bombázóra támadni az ne tegye, csak online nem jó, mert beülsz egy B25be és egy sétarepüléssel magától lesz 6 győzelmed. Ennek ellenére a mostaninál jöhettek volna valami kifinomultabb ötlettel...mert ez ugyanúgy nem jó.
Spit vs fóka.. akkor nagyon röviden:
Az első idézetben a gyorsulásról volt szó, amiben az igazi FW jobb. A játékban a Spit az egyik (ha nem a legjobb) gyorsuló, ami helyes. Az Anton fóka (kapaszkodj) azt hiszem a Legrosszabb. Emelkedésben a játékban szintén spit az egyik legjobb.. a fóka megint csak a Legrosszabb. 5500-6500 közt a legrosszabb az igazi spitnek a fókával szemben - ehhez képest a játékban a FW-nek ott kb semmi esélye nincs.
Ez pont akkora lehúzás, mintha kitalálták volna, hogy na akkor a spit fog az egész játékban a legrosszabbul emelkedni, meg gyorsulni is, ja és vegyünk vissza a fordulásából. (a jelentés szerint a spit fordulózik jobban, de nem azt írták, hogy porba alázza...) A legtöbb vöröspárti itt hörögne összevissza, hogy mekkora egy nevetségesen szar játék......de mindenki elképzelheti ugyanezt a kedvenc vadászával.
Szerintem a legjobb német vadász ilyen szintű megcsonkítása (a másik oldal tápolásával együtt főleg) egyértelművé teszi a fejlesztői szándékot.
Bombázók lelövése: eddig arra hoztad ezt elő, hogy a messzer is übergép, ha akarjuk. Most kiderült, hogy ebből a szempontból kb minden vadász pont ugyanakkora csíter, és ez csak még egy pont, ahol szidhatjuk a játékot. Egyébként a B25 kibír egy-két találatot, nem tudom hogy lőhetnék le így a gépedet...hacsak nem bombázás közben.