IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • kiskorúbézoltán #11724
    Spitről had ne nyilatkozzak, online soha, offline tán ha ötször repültem az összes változatát összesen... Nem az én műfajom, semmi vonzót nem találok benne, no de nem ez a lényeg.

Hmm, repnapon éppen láthattam volna hasonlót, de ott sem érdekelt, szóval ez is passz, sry...

Vörös oldalon is van probléma, ami németnél nincs de az meg olyan is amilyennek lennie kell, kevés cső, kiskaliber, kevés lőszer.
    Amúgy az angolszász megoldás, a 6-8 .50-es - szerintem - a legjobb vadász ellen, ha a pontosságát is a valósághoz igazítanák az tényleg erős ellenkezést váltana ki a másik oldalon... Mint ahogy az is a vörösön ha a német fegyvereket is a helyére tennék, hasraütve mondom, de tán az MK108 az egyetlen ami hellyel közzel jó lehet.

Bombázó: ha megfigyeled inkább csak azok a lövészek lassúak amelyek forgótoronyban vagy körsínen lévő géppuskát kezelnek, azok tényleg totálkárosak, bár az egyszerű forgatható géppuskák is nagyon lassúak.
    Azért remélem mindeketten emlékszünk a sokat szidott mesterlövészekre, na az se volt jó senkinek. Remélem nem tartozol azok közé akik igenis hisznek benne, hogy külön ai van a két oldalnak.

Spit vs. Fóka szintén homályzóna számomra...

Bombázó lelövés: ofkorsz! Ugyanaz német gép esetében, max annyi lehet a különbség, hogy kisebb kaliberrel lövöm és több kell bele, de ez logikus. És, hogy kinek fáj? Nekem, mert az én gépemet is le lehet szedni így, bombázóval repülök. Ha nem látom a lövedékeket mellettem elmenni nem tudok róla, hogy van mögöttem valaki...