IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #11723 Az Il-2 az a fajta program, amit nem lehet azzal védeni, hogy "a pc szimeknek mindíg is lesznek korlátai"... bőven a korlátai alá konfigurálják, elég végiggondolni miket tettek bele, vettek ki a verziók során, mik is változtak meg. Egyáltalán nincs a fejlesztőkben olyan szándék, hogy a lehető legélethűbb legyen. Az eddig látottak alapján én pl. elégedett vagyok a program lehetőségeivel.
A spit témában lenne két kérdésem mindenkinek, aki szerint jó ahogy most van, mert ezekben már nem vagyok biztos.
1. komolyan nekiültetek már kipróbálni, miket tudnak a 4.08m (főleg késői) spitjei?
2. ha igen, láttatok már hasonló gépet repülni, manőverezni? Ez a furcsább rész, mert nyilván igen. Biztos nem kell elmagyarázni hogy nincs az a hűtő ami ilyen gépet segít 1,5 órán át vészteljesítményen futni, meg olyan sincs, hogy pár másodperc alatt megfordul de tartja a sebességét, de már mindent felsoroltunk itt, azt hiszem.
Persze hogy a német gépet is könnyebb repülni mint a valóságban, csakhogy még nem tapasztaltam piros gépeken olyan nehézséget, ami ne lenne a másik oldalon is. Fordítva meg ugye.. hát erről vitatkozunk.
A kedvenc példád közepesen lényegtelen, kinek fáj, hogy egy AI gépet "csalással" le lehet lőni? Egyébként sem tudom elképzelni, hogy egy német bombázót nem zavarsz le ugyanígy (azért majd kipróbálom).
Azt sem tudom miért hagyod ki, hogy mióta Oleg belőtte a védőlövészeket, igazán azt csinálsz egy bombázókötelékkel, amit szeretnél...ennyit a Vérstukákról.
Még valami, a FW-190. Úgy emlékszem senki nem szokott reagálni rá, ha felvetjük. Én igazán nem repültem még igazi fókával (:P), de honnan jöhettek ilyen repülési adatok?... egy dolog hogy Oleget látszólag egy darab német gyári teszteredmény sem érdekelte.
De elém kerül egy brit (!!) összehasonlító (tehát nem a két gép eredményei külön-külön) tesztsorozat jelentése (FW190A vs. SpitIX), és abszolút semmi köze sincs a játék viszonyaihoz...biztos a KGB keverte el a papírokat:P
"A FW-190 kezdeti gyorsulása minden körülmények közt jobb a Spitfire IX-énél, kivéve a Spitfire-nek kedvező magasságokon, egyenes repülésnél."
"Összehasonlító emelkedéseknél változó magasságokon 7012 m-ig, mindkét repülőgépet maximális emelkededési teljesítményre bírva kevés különbséget találtunk, bár összességében a Spitfire egy kevéssel jobb volt" (6700m fölött kezdett gyengülni az Anton)
"A Spitfire IX számára legelőnytelenebb magasság a FW190 (Anton) ellen 5486-6707m közt van, valamint 914 méter alatt."
Ugye ezeket nem kell túlmagyaráznom...aki ezeket próbálta, nem hinné, hogy a Fókáról van szó. Ráadásul a britek a Spitet ismerték, a FW-t nem... elég meredek lett volna az utóbbival túl jól teljesíteni...
(a jelentés, valamint korai Anton Spit VB ellen, ha valakit érdekel:
http://www.odyssey.dircon.co.uk/Spitfire9v190.htm
http://www.odyssey.dircon.co.uk/VBv190.htm )
A spitet én is szeretem, most is. Főleg mióta FS-hez is van egy igényes korai Spit-modellem. Megalázónak tartom rá nézve, hogy az IL2-ben ilyen hülyeséget csináltak belőle.. mert jó lenne Spittel menni néha, szinte csak amiatt kezdtem keresni egy jó 2.vh-s szimet annak idején.