Azért az érdekes, hogy a teszteredmények és az árak tudatában valaki még képes komálni az Intelt! Mint azt már egy másik cikknél elmondtam, én anno még a 486, P1 -es időkben az intelre úgy néztem mint egy korrekt, kiforrot, gyors procikat gyártó cég! Mára viszont egy kapkodó, kiforratlan, hibás procikat és chipset-eket gyártó mamutcég mely a régen kötött szerződéseivel tud fenmaradni és ezekből összeharácsolt pénzekből megtud venni bárkit és bármit! Szóval ezek fényében igazán nem tudom mi a nyavaja tetszik valakinek is az Intel-ben!
Viszont az AMD meg akkoriban egy kis pondró koppintsuk le a másikat cég volt és bizony jót tett neki az, hogy az Intel letította a P2-es rendszer architektúrájának szabad felhasználását mert ezzel a egy olyan stabil, erős rendszert fejlesztett ki mely lekörözi teljesítményben a nálla magasabb fekin működő Intel cuccost! Na a jövőröl meg ne is beszéljünk mert amit az AMD kitalát a 64bit -es piacra az szerintem teljesen korrekt, miszerint az ő prociuk hardweresen támogatja 32bit-es progikat és ezáltal drasztikusan magasabb teljesítményt nyújt mint az Intel 64bit-es renszere, mely csak emulálja a 32bit-et.
...