Arctalan eladók a pult mögött...
  • zacsko
    #70
    Pheel
    Akik szidják ezt a bizonyos céget nem csak hallomásból ismerik, legtöbbünknek személyes negatív tapasztalatai vannak a céggel kapcsolatban. Persze biztosan vanak olyanok is akik lejáratás céljából találnak ki dolgokat.
    Egyébként az tényleg érdekes kérdés miért is járnak oda az emberek a sok negatív híresztelés ellenére. Lejjebb írtam, hogy egy kis cégből remek árpolitikával az egyik legnagyobb forgalmú céggé váltak, óriási vevőkörre tettek szert. Mivel az áraik most is alacsonyak a hasonló kaliberű konkurens cégekhez képest képest (ez az egy pozitivumuk megvan), még mindig rengetegen járnak oda vásárolni és inkább elviselik a lentebb írt kellemetlenségeket csak azért, hogy megspóroljanak egy kis pénzt a marha nagy fizetésből.
    Abban igazad van, hogy nagyon kiszúrtuk ezt a céget, amikor ott van még egy rakás "nagy" számtech bolt amik annyira parasztok, hogy az áraik vagy 10-20%-kal nagyobbak a szóban forgó cég árainál, nyilván ezekről a boltokról azért irnak keveset mert oda tényleg csak a nagyon lámák mennek vásárolni, vagy olyanok akiknek mindegy plussz pár ezer forint. Ezek az emberek viszont nem írogatnak hardver fórumokba.
    De igazad van, most bassszogassuk egy kicsit a Ready-t is:)) Életemben talán egyszer voltam a Readyben, megnéztem a kiállított monitorokat, egy olyan nettó 10-15 ezerrel voltak drágábbak mint más helyeken, ugyhogy azota én ott nem jártam.