Dodo55#4983
GRRRRR
Be akartam lépni az egyik email címemmel a prov.chello.hu/selfcare címre.
Jelszómódosítást kért, nem olyan új jelszót írtam be, ami tetszett volna neki, kiléptem, majd próbáltam volna újra, a régivel már nem engedett be.
Kértem jelszó emlékeztetőt, a régi jelszavamat küldték meg.
Vártam egy ideig, nem engedett be, töröltem az email címet, és újra beregisztráltam. Eddig ok, de az egyik aliast nem tudtam újra beregisztrálni, mert nem enged kötőjeleket. Amikor azt az aliast regeltem, akkor meg aláhúzást nem engedett, azért lett belőle kötőjel.
Most úgy vagyok, hogy egy csomó helyen arra a kötőjeles alias email címmel vagyok regisztrálva.
Namost egyrészt nem tudom, hogy pontosan hol, másrészt meg olyan sok helyen, hogy 3 nap lenne mindenhol átállítani.
Úgyhogy Mo.Organ légyszíves valamit próbálj csinálni, mert ez így nagyon nem lesz jó. Ha van megfelelő hozzáférésed, akkor plz regeld be nekem a [email protected] aliast a [email protected] fő email címhez, mert gondolom ti ott bent meg tudnátok csinálni. Ha meg neked nincs hozzáférésed ilyenekhez, ami könnyen meglehet, akkor meg plz szólj valakinek, hogy engedélyezzék újra a kötőjeleket.
Tudom, hogy azért ez nem ilyen egyszerű, de te talán tudnál segíteni, vagy te el tudnád talán intézni valahogy.
Ha tudsz valahogy segíteni, akkor előre is kösz.
És tényleg, legalább 100 helyre vagyok regisztrálva azzal az aliassal:(