Zozo76#22732
biztos radsoztak valami oreg szar belterit amit mar ketten visszavittek elotted. anno mi is belterivel kezdtuk meg kartyaval de az is osszeomlott eleg sokszor. ma mar csak az alap csomagot fizetem amiben a 30/3-as internet, 27 analog csatorna (hot szar minoseg) meg a telefon van (ezt nem is hasznalom). tudom fogni a mindig-tv alap 8 csatornajat (most 9 az idoszakos m3 miatt), kivalo minosegben HD-ben ingyen. de ha tobb csatornat szeretnek, elobb vennek a mindig-tv extra csomagot mint a upc-tol, ugyanis annyira hozzaszoktam mar hogy vagy ezert vagy azert nincs eppen net vagy tv a upc halozatan hogy nem merem mar komolyabban rajuk bizni magam. ebbe nagyban belejatszott azon esetek szama is mikor gond volt a szolgaltatassal es a sok telefonalgatas hatasara is majdnem 2 hetig nem SEMMI! persze a szamla ugy jott ki mintha rendesen szolgaltattak volna egesz honapban. ha elerheto lenne nalam a digi, felmondanam es vennek a mindig tv-hez 1 eves extra csomagot. ugyanis a nagyon nagy viharokat leszamitva a mindig tv-tol egesz evben volt adas, a upc-nel meg nem kell semmi viharos ido ehhez.