qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Stefling
    Én írtam nekik egy levelet tegnap a számla miatt, mert 2x számlázták ki a media cardot, ehónapit meg a jövőhónapit xD Erre krédezem, miértnem múlthónapban kaptam meg, miért kell ezt msot így 2x kiküldeni, ezt ő is furállotta, mondta érdekes nézegette ot a gépén, ettől én még nem lettem okosabb. De igazából a bemenetelem oka nem is ez volt hanem az, hogy amikor megírtam tegnap nekik a levelem, bekapcsoltama tv-t 2 percre rá már nem volt szolgáltatás, legalábbis media card-al. Ma bementem, rákérdeztem miújság van, azt mondta természetesen, hogy a hiba nálam van, de mint kiderült nem, aztán frissítgette meg bíbelődött vele valamit, hazajöttem semmi. -.- Az ideg megvolt, aztán újrahangoltam az egészet, de már más országgal, hogy a műsorújság is helyesen jelenítse meg a karaktereket, aztán akkor se volt. Áramtalanítotam meg minden hülyeség, nemtudom hogy de helyrejött... biztos olvasták a levelem -.- szóval mocsok egy cég ez! Ha lenne már digi, akkor tuti nem nálluk lennék már... de jó is volt digisként :S