qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • dienesoft
    Sziasztok!

Szeretném leírni a problémám ide, ugyan is lassan agyf@szt kapok az internettől. Vidéki lévén van egy 10/1 Mbit-es netem ("elviekben"). Kb. 2 hónappal ezelőtt folyamatosan megszakadt, majd újraindult a net. Volt, hogy 3 napig nem volt jel, aztán visszajött. Ezek után a netsebességem drasztikusan lecsökkent 1 Mbit-re, ami azért igen csekély humorforrás ennyi pénzért. Többszörös telefonálgatások után kijöttek, kicserélték a kábeleket, majd mondták, hogy mivel "elviekben" netsebesség NÖVELÉS volt a környékünkön, így lehet, hogy nem bírja a router és visszatiltották a netet 10Mbit-ig az előre "beígért" 20 helyett, amiből aztán végül semmi nem lett. Az egész kb. működött 3-4 napig normálisan, majd újra előjöttek a lassulási bajok.
    Gondoltam, hogy a router-el lehet a baj. Vettem egy totál újat, kipróbáltam ezerféleképpen a netet. Ment pár órán keresztül 10Mbit-el, majd utána levágott a net és egy finom mozdulattal újra 1Mbit lett belőle. Egy youtube- videót nem lehet a mai napig normálisan megnézni.
    Aztán óriási vitázások és ugatások árán kijöttek, majd kicserélték a telefonaljzatot, a modemet és mondták, hogy most már minden működni fog és hepi hálidéj. 2 héten keresztül tökéletesen működött a kóceráj, már-már kezdtem elhinni, hogy a probléma megoldódott, DE NEM. Újra levágott a net és újra 1mbit-el "suhan" azóta is.
    Harmadik napja megy ez. A probléma jelentkezése óta több hónap eltelt. Kezdek nagyon, de nagyon frusztrált lenni és legszívesebben apró kockákra baltáznám a routerüket, meg az összes szart és hozzájuk vágnám a favágóeszközzel együtt az ügyfélszolgálat kellős közepén.
    Visszamondani nem tudom, ugyan is hűségnyilatkozatot írattak velünk alá akkor, amikor beígérték az állítólagos "netsebesség növelést". Ha szólok nekik, kiküldenek megint egy büdöslábút, aki kicserél két kábelt és megy tovább. Mit tegyek?

Köszönöm szépen.