Xabinho87#18258
Akkor ha jól értem 5500Ft-ot fizetsz 60/6Mbit-ért? Nekem jelenleg Goldom van és az kerül annyiba. (telefon és tv is upc) Nekem a fájlcserélésnél vannak gondjaim kb. 1 éve. (azelőtt évekig nem volt gond vele) Az internet SMC routerrel van megosztva a gép és az Xboxom között. Mikrotorrentet használok fáljcserélésre és állandóan passzív a kapcsolatom. Próbáltam külön portot nyitni neki és minden mással is próbálkoztam de azóta sem működik normálisan és a legtöbb esetben alig kapcsolódik és a letöltési sebesség is jó ha eléri a 100kb/s-ot. Abban az esetben jön megfelelő sebességgel ha van egy-két olyan leecher amihez egyáltalán tud kapcsolódni. Semmit nem változtattam az eddigiekhez képest és mégsem aktív a kapcsolatom. Hogy lehet ezen változtatni? Gondolom a p2p korlátozás lehet ennek az egyik oka. Arról nem is beszélve hogy a mért sávszélességem is töredéke annak amiért előfizetek. Mindegy hogy éjjel vagy nappal mérem le, mindegy hogy bármilyen internetet használó program bevan-e kapcsolva. Sőt még a sávszélességemet sem terheltem le hogy emiatt korlátoznák. A 25/3-as internetem legtöbbször 8/2, 12/2Mbit.