Mocsok UPC megint átbaszott :D már elnézést a kifejezésért, de már felhúztak megint (a változatosság kedvéért) Bemegyek, hogy lemondjam a tv-t, de előtte megkérdem biztos ami biztos, hogy meddig van hűség rajta, bár tudom hogy Júni 30. de azért biztos ami biztos..és láss csodát, Augusztus 30. mondom hölgyem, nekem mást mondtak.. najó nem szálltam vitába vele, elő adtam a "jaj nekem többcsatorna kell ezért feljebb váltok(hogy megszünjön a hűség) hogy legyen mit nézni" dolgot :D Annyi a bibi ebben, hogy analógot már nem adnak, csak digitálisat, éppen ezért adnak beltéri egységet, mondom adjad, aszondja a-a, majd ők kiviszik és megcsinálják.. öö hát igen, közben a digi ittvan :D:D:D szal ez marhára érdekes lesz.. bedugják látják digi van, közbe meg majd a szekrényben megint át csavarjáka kábelt megint menjek be azzal a kifogással, hogy a upc valamit cseszett a szekrényben :S húzós lesz, de valahogy meg kellett kerüljem a köcsögöket, ja és mondja a nő, hát ők úgy gondolták meghiosszabítják nekem, MINEK? ÍRTAM ALÁ BELEEGYEZÉSI PAPÍRT, AVGY SZERZŐDÉST? Nem emlékszem rá.. úúú de rohadék patkány egy cég!!!!!!!! Nehogy már Ő döntse el, hogy nekem mi a jó!!!