Norex01#16657
Üdv. mindenkinek egy eléggé érdeke problémával fordulok hozzátok,lehet tudtok segíteni.Nos az lenne a gondom,hogy van egy Chello Gold internetem,de sajnos a torrent nem megy rajta ahogy kellene neki. Előtte volt T-online és persze egy darabig volt mind a kettő mert addig a T-online még nem kapcsolták le és fel fedeztem egy érdekes dolgot hát ha tudja valaki orvosolni. A gond a torrent kb olyan 10 - 70 között ingázik,de mindig na mondom magamban nem igaz,hogy egyik torrent sem képes 70 fölé menni hát fogtam az egyik torrentet közülük és feltettem a másik gépemre ahol még a régi T-online nettem volt.Hát elképesztő volt olyan 635 jött ment volna fölé is csak annyi volt a T-online korlátja. Nem akartam hinni a szememnek ezért mondom biztosan valami gond van a beállítással és akkor mondom próbáljunk a T-onlinenos gépet a chello nettel össze kötni. Hát rögtön 70 alá esett,gondoltam biztosan azért van mer sokan mondták,hogy a chello nappal nem tölt rendesen ezért gondoltam ugyan ezt megcsinálom este is,hát ugyan az maradt és mi volt az elkepesztő?Az origo szoftverbázisából meg olyan 2300 jöttek a dolgok?akkor most mit tegyek valami beállítási javaslatok?(uTorrent 1.8.1)