GuTi21#10076
Most ez így mivel jobb, hogy a legtöbb fórumon "anyázzák" a upct? Aki most áll net beköttetése előtt és a munkahelyén ezeket olvassa vagy hallja az ismerőseitől az nem biztos, hogy ezek után chello-t köttet. Bár gondolom ezt igyekezett a upc felmérni mivel veszít több embert azzal ha lemarad a versenyben vagy azzal, hogy nem tudja kiszolgálni pár hónapig a már meglévő és az új sebesség miatt újonnan csatlakozó ügyfeleit.
Nekem ma modemet cserélnek aztán meg várok pár napot addig meg türelmes leszek. Tegnap három helyre küldtem emailt hogy már hónapja használhatatlan a netem. Két válasz jött miszerint várjak májusig. Az még két hónap és már 1 hónapja "nincs" netem. Ez összesen három. A levél végén meg az volt legyek kicsit türelmes. Szerintem a kicsi már rég elmúlt.
Ha nincs itt a forumon upc-s és nem látja mit szenvedek itt össze-vissza akkor azt sem sikerült volna hivatalosan sehol elérnem, hogy kijöjjenek megnézni mi van és lecseréljék a modemet. De így ma jönnek aztán meg meglátom mi lesz.