Marilyn Manson
  • Mansongirl
    komojan nem értem, miért utálják ennyire mansont. valaki aztmonnya, hogy sz*r a zenéje-hát kiváncsi lennék hallgatott-e tőle akár egy számot is...Valaki aztmondja, hogy az erőszakot, a drogokat hírdeti, meg sátánista-a probléma az, hogy sokan nem néznek bele alaposan a dolgokba, így nem ismerik fel, hogy mindenezek nem a céljai, csupán kifejezőeszközei. Ezzel azt akarom mondani, hogy első sorban az álszent, elbútított amerikai népet közelíti meg a másik-sötétebbik-oldaláról-nézzetek meg egy Jerry Springer Show-t és meglátjátok, miről szövegelek. :)
    Tehát megpróbálná felfedni a "rózsaszín fügöny" mögött rejtőző világot..jó, oöttvan még a sátánizmus. aztsem nevezném sátánizmusnak amit művel, csak marketingfogás, illetve szintén 2meg nem értett rpóféta" módjára egy szókimondó felvilágosítást tart a bibliáról zenés formában..ha belegondolunk igaza van.Miért történik annyi borzalom ha iste télleg ojan tökjó fej? ha valami jó történik, isten de jódfej, meg megy a sóder, vallás így, vallás úgy, de ha valami rossz, csak annyira képes: isten útjai ugyebár kifürkézhetetlenek...bocsánat a szókimondó fogalmazásért és ha valakit megbotránkoztattam, de ez már csak egy megkeseredett, életundortól gyötört gyermek lelkivilágának tükörképe.
    amúgy én szeretem, kedvenceim: Antichrist superstar, luncbox, the beautiful people,sweet dreams, great big white world, coma white, és még sorolhatnám.