• skorpio7
    Hát tudod ez tényleg elég érdekes , de még a haverom is mindenképp intelre akar rábeszélni , amikor a jövőbeni fejlesztésekről van szó.Először én se értettem a dolgot , majd jött az egyszerű felismerés .Itt kőkemény üzleti szempontok diktálnak .A mi városunkban is ( alig 100000-es ) működik 1egalább 14 ( ennyit tudtam pillanatnyilag meglelni ) számítástechnikai szaküzlet és mindegyik szeretne megélni .Mivel azért már nálunk is vett gépet , aki tehette , ezért már csak a fejlesztgetés maradt , ami ugye kisebb kiadás .Na most mi is a haver érdeke ???
    Minnél többe kerül valami , neki annál nagyobb haszna van belőle .És hogy is állunk pillanatnyilag processzor fronton ???Hát igen ... a legdrágább processzorral az Intel rendelkezik , akár 3-szoros árú is egy hasonló teljesítményű AMD-hez képest .De a haveromat ez nem érdekelheti , mert neki a haszon a lényeg és bizony az csak egy jó kis drága Intel proci eladása után igazán magas .Ő nem foglalkozik tesztekkel , néha én mondom , hogy mi újság a neten , szóval őt a nyereség hajtja .Meg lehet érteni , hiszen a mindenki így tenné , aki kereskedik .
    Tehát ne csodálkozzatok , ha minden eladó Intel procival traktál benneteket , egész egyszerűen nem annyira éri meg nekik AMD-t eladni .Mint mondtam , itt csak a tiszta üzleti szempontok diktálnak .