Hogyan kell adatrongálást másra kenni? Megjön az email, hogy ezen az ip-n lévő gépen töröljek le minden adatot majd a logokat módosítva kenjem rá erre az ip-re a betörést.
A guide azt írja, hogy 3-4 bounce-ból kell megcsinálni a betörést a célszámítógépre mert ha hosszabb akkor nem fog sikerülni. Elvileg ha 3-4 bounce van kb 25 másodpercem van a törlésre. Csatlakozok a gépre, ráteszem a proxy, firewall és monitor bypass-t és elkezdem törni a kódot. Amint megvan és nyomok a loginra megindul a trace. A baj az, hogy kb 14 másodpercről indul ami nem elég. Mire elértem a konzolt és beírtam a cd usr-t már csak 8 másodperc maradt ami kizárt, hogy elég lenne. Szóval ez így nem ment. Amikor kb 15 bounce-szal csatlakoztam rá és úgy törtem be volt elég időm törölni és kilépni időben. Namost ez után visszacsatlakoztak az InterNIC-re és megpróbáltam a megfelelő logot módosítani, hogy a from rész a célszemély ip-je legyen. A probléma az volt, hogy elkezdtem gyorsítani az időt, de engem ültettek le sittre :)