Codename:OUTBREAK
  • zacsko
    #72
    Kipróbáltam a játékot, az ötletekkel nincsen gond, csak a megvalósítással. A grafika nekem nem annyira jön be, pl tök zavaró, hogy a lábam előtt részletes a talaj (fű, falevél, gallyak minden), két méterrel odébb meg már fosszerű textúra. Olyan mintha a talaj le lenne tapétázva falevélmintás tapétával. Meg úgy általában minden olyan elmosódott, half-life szerű.
    A másik fő bajom azzal volt, hogy csomószor elakadt a társam, az istennek nem akart követni. Jó F4-el átváltottam, de a fickó mintha mézben úszna úgy mozog egy ideig, majd hirtelen visszaáll a normális gyorsaságú mozgás. Persze ilyenkor meg az a katona ragad le akiben az előbb voltam. Egy kicsit fárasztó egyszerre két katonával is menni. Meg próbáltam azt csinálni, hogy belebujtam a másikba és beálltam vele fedezékbe az ajtóhoz, hogy majd amikor én kinyitom az ajtót akkor ő szépen fedezékből nyírja az alieneket. Na de amint visszatértem a saját testembe, a fickó rögtön hátat fordítot az ajtónak, és nézte bambán a falat. Meg mondtam neki, hogy hold position, jó akkor nem mozdult el, de az ellenfelet se kezdte el lőni amikor kinyitottam az ajtót, kiderült azért mert megint "lebénult", beleragadt a talajba.

    Meg egy másik bug, hogy asszem a harmadik missionnál, volt egy híd aminek a betonrészébe volt beágyazódva két ellenfél. A egyiknek csak a lába meg a puskája lógott ki a falból, azt le tudtam szedni, de a másik teljesen benne volt a falban, csak onnan tudtam, hogy ott van mert egyfolytában ordítozott. Ez azért már nem kicsi hiba!

    Mindezt leszámítva azért nem rossz a játék, hangulata jó, delta force és half life keveréke, egy kis swat3-mal fűszerezve.