Mi a véleményetek?
-
Geronimo #45 Ezt a haborut amugy is amerika provokalta, es csodalkozik, hogy most seggberugtak......nem kell itt puffogni, korul kene nezni, miert jutott ide amerika......izrael megteremtese ota es annak pumpalasaval elkezdtek maguk alatt vagni a fat, es csodalkoznak, ha az evtizedek-szazadok ota ott lako araboknak nem tetszik, hogy bepofatlankodtak a helyukre /persze nem a zsido a hibas, mert elvegre o csak jol akart ott elni, es bantjak ot/......ja meg szumma megdoglott cirka 4-5000 amcsi...es?......szamoljuk ossze : a csecseneknel, az iraki embargoval, jugoban hany ember halt meg.....erre nem nagy a pofajuk........ideje bevetni vmi bioanyagot feregirtasra.......az meg nem csoda, hogy ilyen nyomott leszel, ha a buzi baloldali mediat nyalod --> pl.: Csurka megmondta : Ami ott tortent elitelendo, de amerika politikaja MEGKERDOJELEZHETO.....ezt sikerult balosara leforditani, azaz : amerika megerdemelte...........nos, en ilyen szinonimakrol meg nem hallottam, pedig nem voltam rossz nyelvtanbol........na, mar megint sokat ugattam, takarodok aludni....