• radical
    #1915
    Shala:
    Lineaget taiwani zárt béta óta nyomtam, grafikája sokkal kidolgozottabb, a karakterek sokkal részletesebbek (a csajok qrvajók), a világ viszont szvsz nem olyan hangulatos. A wow lowpoly, de sokkal jobban üt a világ hangulata. A L2-ben szvsz hihetetlen unalmas fejlődni, unalmasak a küldetések. Annyi volt a csata, hogy megkerestem a szintemnek megfelelő szörnyet, ráklikkeltem, aztán néha megnyomtam a megfelelő F-gombokat. MP3-akat kellett alatta hallgatnom, hogy ne unatkozzak. Biztos vagyok benne hogy magasabb szinten 20-30 sokkal izgalmasabb, de míg addig eljut az ember, megőszül. Ja és tényleg sok benne a seggfej, scammer, pker.

    Ferro:
    szerencsére az SG fórum a magyar WOW közösség kis szelete, a nagy szelete a wow.hu fórumában található, és nyugodtan megnézheted, ott mindenki tök normális. Az SG mindig is híres volt arról, hogy van rajta pár IQbajnok, ezek ha meg is veszik a WOW-t (de szerintem nem fogják, mert anyu-apu nem engedi majd) akkor pár hónap múlva, miután mindenki kiutálta őket, abba fogják hagyni. Az MMORPG-kben szerencsére viszonylag jól megy a természetes kiválasztódás.

    Elviekben kapunk majd kisorsolandó kulcsokat, a gond az, hogy még a saját használatunkra szólókat se kaptuk meg. Biztosan ki fogunk találni valami nyereményjátékot hozzá, amit a tagok között fogunk kisorsolni, úgyhogy érdemes minél hamarabb regisztrálni.
    Lesz európai open béta is, ott mindenki kipróbálhatja majd a játékot.