Outcast 2 - The Lost Paradise
  • Dikkma
    8==o (_o_) vagyok
    512x384 a legnagyobb, úgy tom, és a felrakás tényleg nagyon érdekes dolog. De úgy tudom nem a másolt cd miatt nem lehet felrakni, hanem a dx 7 miatt. Nekem pont akkor lett meg, amikor még nem dx 7 volt, felraktam, 1-2 nap múlva felrakta mindenki a 7-est, pl tomcat sztem azóta sem játszott a játékkal, mert már 7-ese volt :)
    de patchel működik
    és a zenéje tényleg a legállatabb.
    Az volt velem a gond, hogy minden maximálisra akartam megcsinálni (pl. akármilyen harc, stb. volt, alig sérültem csak meg, és ha valamennyi egészséget vesztettem, mentem sámánhoz) van olyan alquest amit előbb csináltam, mint kellett volna, ezért maga a progi ugyan nem fogadta el, amikor már meg kellett volna csinálni, de a belőle származó infó/eszköz már úgyis megvolt stb.
    végén asszem 80/103 %-ot írt ki? vagy valami ilyesmit :) na meg az egész első pályát kiírtottam még a legalapabb fegyverrel, mert nem mentem át upgrade-ért vagy új fegyverért abba a városba :D
    ki az a hurka, aki K6-2 450-en nem bír vele játszani, mert szaggat? én p200 mmx-en 32 mega rammal vittem végig... :) hurkák