• skorpio7
    #35
    Egyrészt kimondtál egy nagyon udeillő szót ... ha .
    A legújabb cikk arról szövegez éppen , hogy már szinte minden kisebb-nagyobb alapgyártó átállt a DDR SDRAM gyártásra .Ez azt jelenti , hogy szépen ráveszik az embert a DDR SDRAM támogatású alaplapok megvételére .Ez teljes csere lesz , hiszen az SDR SDRAM-ot cseréljük le DDR SDRAM-ra .
    Szerinted mennyi lesz az esélye , hogy ezek után egy "újabb" memóriát támogató alaplapra költsenek az emberek .
    Ezt olvastad ? :
    "...már novemberben kiadja az i845D chipsetet, mely a Pentium 4-es platformon valósít meg DDR támogatást. Ahogy egyébként ezt az Asustek meghallotta, a cég képviselői rögtön azt nyilatkozták, hogy 2002 első negyedévében már minden második ASUS alaplap DDR-es lesz..."

    Ezek után mennyi esélyt adsz a Rambus-os támogatású alaplapoknak ??? Nem akarok fogadni veled , mert úgyis elvesztenéd , de a jövő év a DDR RAM támogatású alaplapoké lesz .Tetszik vagy sem , ez van .
    És még valami ... ez a rovat és a fórum is úgy indult , hogy "alaplap csere" az Intel miatt .Gondolod , hogy majd jövőre ilyen gyorsan növekedő DDR RAM támogatású alaplap invázió mellett lesz esélye a Rambus-nak ???
    Ez elég komolytalan gondolat .Te is majd hangos és erőtlen kisebbséghez fogsz tartozni ( ha azt választod ), mint a linux szoftverrendszer támogatók , ami bizonyos pontokon hiába jobb , ha a társadalom nagy része egyszerűen nem fogadja el .
    Mennyi is a Wx op.rendszert futtatók aránya ? - 90 % ?
    Tehát egyszerűen ilyen piaci tényezők mellett nincs esélye a Rambus-nak .És mégvalami !!! A közvélemény és a memóriagyártók nem felejtik el neki , amit ezzel a licenszek körüli jogi hercehurcájával csinált .Még ezt is el kellene feledtetnie ahhoz , hogy teret és elfogadottságot nyerjen .
    De nagyon kicsi az esélye erre .